Cautare

4781 de rezultate pentru "legea 112" (3.00 secunde)
Senatul a adoptat modificarile aduse Legilor 304 din 2004 si 317 din 2004 Senatul a adoptat, luni, in calitate de Camera decizionala, modificarile la Legea 304 din 2004 privind organizarea judiciara si 317 din 2004 privind functionarea si organizarea CSM, ca urmare a deciziilor Curtii Constitutionale.
Dupa aproape 10 luni de dezbateri, Legea ANI, referitoare la controlul averilor demnitarilor, a trecut de Senat. ... Unde mai pui ca senatorii prezenti la sedinta de miercuri au adoptat in unanimitate legea ANI, aceasta intrunind 103 voturi "pentru".
Legea talionului este una dintre legile cele mai vechi din lume. ... Legea talionului apare inscrisa pentru prima oara in Codul lui Hammurabi, cel mai vechi cod complet care s-a descoperit.
In cursul zilei de sambata, 19 martie a.c., in Sala de Spectacole a Casei de Cultura, in temeiul dispozitiilor articolului 51, alineat 2 din Legea 51/1995 modificata, republicata si completata cu Legea 255/2004, Consiliul Baroului Constanta a convocat Adunarea Generala Ordinara a Baroului si a Fundatiei Europrof.
Solutia guvernului este sa emita o ordonanta de urgenta prin care sa modifice Codul Muncii si Legea functionarilor publici, pe care sindicatele o pot ataca in instanta, la Curtea Constitutionala.
Solutia guvernului este sa emita o ordonanta de urgenta prin care sa modifice Codul Muncii si Legea functionarilor publici, pe care sindicatele o pot ataca in instanta, la Curtea Constitutionala.
Presedintele CNA, Ralu FIlip, a aratat ca exista un conflict intre Legea 373 pentru alegerile generale si Legea audiovizualului 504.
- Este mult "deci ca atare", dar si legea este complicata Nicolae-Vlad Popa: ... Da, e mult, dar si legea este foarte complicata. ... Legea asta e pentru doctorii care isi mananca pacientii.
El anunta ca va trimite Parlamentului legea spre reexaminare. ... Presedintele nu si-a prezentat scuzele si a trimis legea spre reexaminare. ... El a chemat politicienii din Parlament sa initieze modificarea Constitutiei, sustinand ca legea fundamentala trebuie imbunatatita pentru a nu mai fi izvor de blocaj institutional.
Dupa ce ambele plangeri au ajuns la Parchet, s-a constituit Comisia speciala de la Cotroceni, intrucat legea prevedea ca, pentru inceperea urmaririi penale impotriva unui membru al Guvernului, este necesar acordul sefului statului.
MAI a facut legea pentru comasarea alegrilor Ministerul Administratiei si Internelor propune ca alegerile pentru autoritatile administratiei publice locale sa se desfasoare simultan cu alegerile pentru Camera Deputatilor si Senat, la o data ce va fi stabilita prin hotarare a Guvernului.
Numai 9 ministri au raspuns favorabil solicitarii Centrului de Resurse Juridice, o organizatie a societatii civile care a cerut tuturor ministrilor sa completeze declaratii de interese cu informatii referitoare la membrii familiilor lor aflati sub incidenta articolului 72 din Legea nr.
Directorul de spital considera ca, din pachetul propus de minister, cele mai importante reglementari ar fi Legea spitalelor si Legea sanatatii, aceasta din urma aflinduse inca in discutii. ... "Cred ca este a saptea ora cind Legea spitalelor se modifica. Legea defineste rolul statului in supravegherea si controlul spitalelor.
La doua zile de la votarea in Parlament, cu o larga majoritate, a Statutului senatorilor si deputatilor, liderul democrat Emil Boc apreciaza adoptarea textului drept o "eroare politica", care mai poate fi corectata doar de presedintele Traian Basescu, cel care trebuie sa promulge legea.
Este vorba ca in Parlament Codul Penal si Codul de procedura penala sa fie adoptate pana la sfarsitul lui iunie si mai avem doua probleme cu legea finantarii partidelor politice si legea privind agentia de integritate", a spus Boc.
Intre cele 17 proiecte legislative adoptate de plenul Camerei in sedinta de miercuri, care a durat mai mult de opt ore, cu o pauza de doua ore in jurul pranzului, s-au numarat Codul Fiscal, Legea privind finantarea partidelor si a campaniilor electorale, Legea privind regimul magazinelor duty-free.
In document se arata ca prin aplicarea hotararii CLM va fi incalcat un articol din Legea nr. ... Exceptie de la exceptii Legea nr. ... Atat Legea nr. 50, cat si Legea administratiei publice locale hotarasc ca bunurile din domeniul privat vor fi vandute numai prin licitatie publica.
Legea migratiei politice intra de astazi in vigoare. ... Contestata de societatea civila si retrimisa in parlament de seful statului, in final, legea a fost promulgata in forma dorita de partidele politice. ... In cazul consilierilor locali sau judeteni, legea este mult mai vaga.
Legea Agentiei Nationale de Integritate ar putea intra astazi in dezbaterea Comisiei juridice a Camerei Deputatilor, primul for legislativ sesizat cu acest proiect de lege, necesar sa fie aprobat inainte de raportul de tara al UE din septembrie.
Pe de alta parte, liderul Uniunii a declarat ca ar trebui declansate alegerile anticipate in cazul in care nu se va adopta legea referitoare la alegerile pentru Parlamentul European.
google-analytics.com